Inschrijvingen


Turnseizoen 2023-2024

Inschrijven doe je zowel als huidig en als nieuw lid via onderstaande formulieren. We maken een onderscheid tussen leden die al in turnseizoen 2022-2023 ingeschreven waren, hun broers of zussen en nieuwe leden. Info over een proefles doen, kan je onderaan terugvinden.

Hieronder vind je drie mogelijkheden om je in te schrijven, kijk dus goed na dat je je zoon/dochter via de juiste knop inschrijft. 

 

 


OPTIE 1:

Ik was reeds lid van Moed & Kracht in seizoen 2022-2023 en wens me opnieuw in te schrijven voor seizoen 2023-2024:

 

Opnieuw inschrijven kan via onderstaand formulier vanaf 5 juni. Opgelet, de inschrijving is pas definitief als het lidgeld betaald werd. Tot en met 10 juli krijgen huidige leden voorrang om in te schrijven. Daarna worden de groepen aangevuld met leden die op de wachtlijst staan. Als je dit jaar nog niet bij de Beloftes of Tumbling turnde, maar dit volgend jaar wel wenst te doen, volgt er volgend jaar eerst een proefles om toegelaten te worden. Je krijgt een seintje wanneer deze proefles zal plaatsvinden.


OPTIE 2:

Ik ben nieuw, heb een proefles gedaan en wens me in te schrijven voor het seizoen 2023-2024:

Nieuwe leden die reeds een proefles gedaan hebben en wensen in te schrijven voor het hele seizoen doen dit via onderstaande knop. Eens de betaling in orde is, kunnen we met de ingevulde gegevens het lid verzekeren bij de Gymfederatie en is de inschrijving voltooid. 


OPTIE 3:

Ik ben nog geen lid van Moed & Kracht en wens een proefles aan te vragen :

Nieuwe leden mogen eerst een proefles gaan doen voor je definitief inschrijft en lidgeld hoeft te betalen. Om een proefles te gaan volgen, vul je het formulier in via onderstaande knop. Je krijgt eerstdaags een mailtje met de bevestiging en meer info over de proefles. De nodige info om daarna in te schrijven, volgt na de proefles. 

Voor kleuters is de minimumleeftijd 3 jaar en pas daarna kan je starten. Wie pas na september 3 jaar wordt, kan wel best nu al een plekje verzekeren. Instappen gebeurt dan na de herfst-, kerst-, krokus-, of paasvakantie.

Onze Mini-Kids en Tieners groep is helaas al volzet, maar je kan jouw kind nog op de wachtlijst laten zetten door een mail te sturen naar moedenkrachtvzw@hotmail.com.


Ik heb wat vragen of meer info nodig:

Voor meer info of vragen kan je terecht bij Melissa (0474/52.54.07, na 18:00 uur) of kan je een mailtje sturen naar moedenkrachtvzw@hotmail.com. 

Neem een kijkje op onze facebookpagina. Ook hierop worden alle nieuwtjes gepost zodat iedereen steeds up-to-date is.

 

 


 

Je kan ons daarnaast ook volgen op Instagram: "moedenkracht"

 

 

KKT Moed en Kracht Mechelen vzw is aangesloten bij de overkoepelende gymnastiekfederatie Gymfed. Hierdoor ontvangt elk turnlid een Gymfed-lidkaart. Deze geeft je tal van korting op activiteiten, workshops, gymkampen,... Daarnaast ontvang je het More than Gym-E-magazine digitaal en het More than Gym-doeboek.