Nieuws


Activiteiten

Naast onze sportieve doelstellingen willen wij ook op sociaal gebied als club naar buiten treden. Dit door de jaarlijkse organisatie van verschillende nevenactiviteiten zoals: onze wafelslag, onze spaghettiavond, ons Sinterklaasfeest voor de kleinsten, ons clubkampioenschap en een activiteit waar onze leden jaarlijks naar uitkijken: het turnfeest.

  • Zaterdag 27 april 2024: Wafelverkoop
  • Zaterdag 25 mei 2024: Brevettendag voor de mini-kids, kids, mini-rakkers & rakkers 1, tieners en beloftes. 

Wafelverkoop

Wat?

In maart en april verkopen we weer naar jaarlijkse gewoonte lekkere wafeltjes, truffels, frangipane, ... en ander lekkers! 

Vorig jaar verkochten we net geen 1000 dozen, om deze berg dozen te evenaren hebben we jullie hulp terug nodig! 

De opbrengst van onze jaarlijkse wafelverkoop houdt de financiële situatie van de turnkring gezond, maar laat ons vooral toe om ook te

investeren in nieuw turnmateriaal.

 

Praktische zaken

 

Elk kind krijgt één boekje bestaande uit 10 verkoopsbladen. Je kan steeds boekjes bijvragen aan de leiding. 

 

Ons aanbod:

  • Zachte vanille of chocolade wafeltjes 
  • Parijse (harde) boterwafels
  • Schilfertruffels 
  • Frangipannetjes
  • Roches (kokosrotjes) 
  • Studentenhaver 

Alle bestellingen en ontvangen geld moeten ten laatste op zaterdag 20 april binnen zijn! 

Je vult op de verkoopsbladen beide delen volledig in. Je bezorgd de koper zijn blaadje waarop je jouw voor - en achternaam vermeld. Het blaadje voor de verkoper bewaar je zelf zodat je de bestellingen correct en tijdig kan verdelen. Ingevulde boekjes geef je dus niet af aan de lesgevers! 

 

Je finale bestelling geef je ook dit jaar online door via de knop hieronder "bestelling wafels"

 

Het ontvangen geld kan je ons op twee manieren bezorgen. 

  • Ofwel cash te bezorgen aan de trainers van jouw groep. Steek het geld in een gesloten enveloppe met jouw naam op. Dit moet gepast zijn! We geven geen geld terug! 
  • Ofwel via overschrijving. Je schrijft het geld over op rekeningnummer BE70 0015 7160 6225 met vermelding ‘Wafelverkoop + Naam lid’.

Leuke extra: Per 10 verkochte dozen krijgt iedere verkoper een leuk cadeautje! Doe dus zeker jullie best, de leiding is al super benieuwd  wie de meeste dozen verkoopt! 

 

Afhaling van de bestelling

De verdeling van de bestellingen zal op zaterdag 27 april gebeuren tussen 9u45 en 12u aan de turnzaal in basischool De Parel". Alle leden moeten dan hun bestellingen komen ophalen. Wie onmogelijk kan langskomen en zijn/haar wafels niet met iemand anders kan meegeven, vragen we om dit op voorhand aan de leiding te melden en samen met hen iets af te spreken.

 

 

Wij hopen dat iedereen weer zijn best zal doen en danken jullie alvast van harte. Wie vragen heeft kan altijd de leiding contacteren of een mailtje sturen naar moedenkrachtvzw@hotmail.com .

 

Veel succes!!!

Nieuwsbrief

In onze tweemaandelijkse nieuwsbrief staan alle nieuwtjes van onze turnkring. Deze nieuwsbrief zal digitaal worden verzonden naar alle leden. U vindt de verschillende nieuwsbrieven eveneens hieronder terug:

Download
Nieuwsbrief Januari - Februari
Januari 2024, nummer 13.pdf
Adobe Acrobat document 2.1 MB
Download
Nieuwsbrief November - December
November 2023, nummer 12.pdf
Adobe Acrobat document 736.4 KB
Download
Nieuwsbrief September - Oktober
September 2023, nummer 11.pdf
Adobe Acrobat document 210.5 KB

Neem een kijkje op onze facebookpagina. Ook hierop worden alle nieuwtjes gepost zodat iedereen steeds up-to-date is.

 

 


 

Je kan ons daarnaast ook volgen op Instagram: "moedenkracht"

 

 

KKT Moed en Kracht Mechelen vzw is aangesloten bij de overkoepelende gymnastiekfederatie Gymfed. Hierdoor ontvangt elk turnlid een Gymfed-lidkaart. Deze geeft je tal van korting op activiteiten, workshops, gymkampen,... Daarnaast ontvang je het More than Gym-E-magazine digitaal en het More than Gym-doeboek.