Club-kledij


Club-T-Shirt & Clubtrui

Voorheen was onze kledij van B&C. Nu kiezen we voor kledij van Stanley/Stella. Deze kledij is gemaakt uit 100% biokatoen en gerecycleerde materialen. Bovendien is Stanley/Stella fair wear gecertificeerd. Naast een hogere duurzaamheid is deze kledij ook beter geschikt om in te sporten.

 

Je kan bestellen via onderstaande knop. Je zal naar een webshop worden geleid waar je de bestelling kan plaatsen en meteen betaalt. De bestelde kledij kan dan aan huis geleverd worden door Bpost (mits meerkost), kan opgehaald worden bij Geprint (na afspraak, Maanstraat 17-19, Mechelen). Reken hierbij op een productietijd van 2 weken.

Als club bieden wij de extra mogelijkheid om de kledij door ons te laten ophalen en te ontvangen in de turnles. Hoe doe je dit?

  • Selecteer optie 'Afhalen na afspraak'.
  • Klik op 'Doorgaan naar afrekenen'. 
  • Vul je gegevens in. 
  • Noteer onderaan bij Bestelnotities 'Ophaling door club'. 

Wij halen de bestellingen dan gegroepeerd op en bezorgen deze in de les. We rekenen hierbij wel op begrip voor een iets langere levertermijn.

 

De aankoop van een club-T-shirt of topje is verplicht voor de kleutergroepen, rakkersgroepen, Tieners en Tumbling. 

Je kan optioneel ook een clubtrui aanschaffen om je outfit compleet te maken.


Turnpak

We hebben dit jaar ook een nieuw club-turnpak!

Tijdens de eerste turnlessen zullen pasmodellen ter beschikking zijn. 

Opgelet: Deze turnpakken worden eind september in groep besteld bij de leverancier. De bestelling dient dus doorgegeven en betaald te zijn vóór 30 september. Na levering worden de turnpakken verdeeld in de turnles. 

 

Kostprijs turnpak: 50 euro

De betaling gebeurt door het bedrag te storten op het volgende rekeningnummer: BE70 0015 7160 6225. Vermeld hierbij de naam en groep van het lid.

 

Het turnpak is verplicht voor de Mini-kids en Kids.

Bestellen van het turnpak kan via onderstaande knop.

Neem een kijkje op onze facebookpagina. Ook hierop worden alle nieuwtjes gepost zodat iedereen steeds up-to-date is.

 

 


 

Je kan ons daarnaast ook volgen op Instagram: "moedenkracht"

 

 

KKT Moed en Kracht Mechelen vzw is aangesloten bij de overkoepelende gymnastiekfederatie Gymfed. Hierdoor ontvangt elk turnlid een Gymfed-lidkaart. Deze geeft je tal van korting op activiteiten, workshops, gymkampen,... Daarnaast ontvang je het More than Gym-E-magazine digitaal en het More than Gym-doeboek.