Formulieren


We are gym

Wanneer je ingeschreven bent en lidgeld betaald hebt ,word je automatisch ook aangesloten bij Gymfed. Via https://www.gymfed.be/login  kan je een persoonlijk profiel aanmaken. Hoe je dit doet kan je hieronder terugvinden. Via dit profiel kan je ook je Digitale lidkaart downloaden. Op vertoon van deze kaart krijg je toegang aan ledentarief op tal van activiteiten (uitgezonderd Gymgala en internationale evenementen) georganiseerd door Gymfed. Hoe je de lidkaart kan downloaden, kan je eveneens hieronder terugvinden. 

.

Download
Persoonlijk profiel bij Gymfed
pp-inloggen.pdf
Adobe Acrobat document 2.9 MB
Download
Digitale lidkaart Gymfed
Digitale lidkaart.pdf
Adobe Acrobat document 2.5 MB


Attest Mutualiteit

Via de verschillende mutualiteiten kan je een deel van het betaalde lidgeld terugvorderen. Vanaf dit jaar aanvaarden we geen papier van de mutualiteit meer in de les. 

Wanneer je een 'Mijn Gymfed' account aangemaakt hebt, kan je ook een attest voor de mutualiteit opvragen. Wanneer je ingelogd bent, moet je helemaal links onder 'Mijn Gymfed', klikken op 'Mijn attesten en diploma's. Je zou nu jouw attest moeten kunnen downloaden. Als je niets ziet staan, mag je contact opnemen via moedenkrachtvzw@hotmail.com. 

 Wat bij een ongeval?

Op de website van Gymfed kunnen jullie de meest recente info terugvinden over de procedure om een sportgeval aan te geven:  https://www.gymfed.be/verzekeringen

Lees alle info goed door en vergeet niet dat de club binnen de 8 werkdagen na het ongeval alle nodige documenten en info nodig heeft om het ongeval te registreren bij de Gymfederatie.Gedragscode & API

Onze turnkring en al onze trainers volgen de gedrags- en ethische code opgesteld door Gymfed. Deze gedrags- en ethische codes zijn een beschrijving van de normen en waarden voor het gedrag van alle betrokken personen (gymnasten, trainers, ouders, bestuursleden,...) binnen de clubwerking. Deze ethische codes, met meer info hieromtrent, vindt u terug op de website van Gymfed. 

 

Binnen onze club is er ook aanspreekpunt integriteit (API) aangeduid: Anneleen Mortier. Zij is een vertrouwenspersoon voor de leden, ouders, trainers,... die een vraag, vermoeden of klacht hebben rond mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Ze draagt er mee zorg voor dat onze club voldoende aandacht geeft aan preventie van en omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Je kan haar omtrent deze onderwerpen steeds aanspreken. Haar contactgegevens vind je onder het tabblad contact.Privacyverklaring

Onze turnkring hecht veel waarde aan de privacy en de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden. Hieronder kan u onze privacyverklaring downloaden. Deze werd opgesteld conform de wet- en regelgeving van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), ook gekend als GDPR.

Download
privacyverklaring KKT Moed & Kracht vzw.
Adobe Acrobat document 201.4 KB

Neem een kijkje op onze facebookpagina. Ook hierop worden alle nieuwtjes gepost zodat iedereen steeds up-to-date is.

 

 


 

Je kan ons daarnaast ook volgen op Instagram: "moedenkracht"

 

 

KKT Moed en Kracht Mechelen vzw is aangesloten bij de overkoepelende gymnastiekfederatie Gymfed. Hierdoor ontvangt elk turnlid een Gymfed-lidkaart. Deze geeft je tal van korting op activiteiten, workshops, gymkampen,... Daarnaast ontvang je het More than Gym-E-magazine digitaal en het More than Gym-doeboek.